SysAdmin Dag

28 juli 2017, 18de Jaarlijkse System Administrator Waarderingsdag

Je netwerk is beveiligd, je computer is up and running en je printer is volledig functioneel. Hoe kan dat? Het kan omdat je een geweldig systeembeheerder (of misschien een hele IT-afdeling) hebt, dat je bedrijf draaiende houdt.

Dat moet gevierd worden, en dat kan! Tijdens de jaarlijkse System Administrator Waarderingsdag! Het is ook de perfecte gelegenheid om hulde te brengen aan de mannen en vrouwen die, weer of geen weer, IT rampen voorkomen, het netwerk veilig houden en links en rechts brandjes blussen.

Vrijdag 28 juli 2017, is de 18de jaarlijkse System Administrator Waarderingsdag. Geef op deze speciale internationale dag je systeembeheerder iets dat laat zien dat je echt hun harde werk en toewijding waardeert! (Gehele dag, 24 uur lang)

Nu denk je zeker: Geweldig! Ik snap het, mijn systeembeheerder is een kanjer. Maar wat nu? Verwen je systeembeheerder, trakteer op ijs of gebak, pizza, iTunes kaarten, gadgets, etc.

Laten we eerlijk zijn, systeembeheerders krijgen 364 dagen per jaar weinig of geen respect. Dit is de dag dat alle collega’s systeembeheerders over de hele wereld, worden overladen met dure sportwagens en grote stapels geld. Maar even serieus, we vragen leuke presentjes en publieke erkenning. Soms kennen we onze systeembeheerders lang niet zo goed als zij ons kennen. Het is de hoogste tijd om dat te veranderen en daar is de System Administrator Waarderingsdag voor!